Stressad dag.

Har verkligen inte haft tid i dag att sitta vid datorn har varit så mycket som måste fixas här hemma innan det kommer folk hit...
Vackande kl 08.00 och tog en tur med Carimsa sen åkte jag och handlade så att jag kunde göra tårtor. Så nu är dom klara men sen har jag städat här hemma också. Hängt undan tvätten och plockat bort alls sånt där som inte behöver stå framme...
Men nu äntligen är jag klar. Känns riktigt gott. SÅ nu ska jag ta och göra mig i ordning och vänta på att folket kan komma.. =)=)

Får se om jag hinner lägga upp bilderna sen innan folket kommer hit annrs får det nog vara för jag lär vel träffa samuel snart igen.

Just det ja innan jag åkte och ahndlade planterade jag mina växter.

Ha det så bra och ha nu en trevlig kväll.

Susanne!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

tiden går fort...

Oj vad tiden går fort det är snart en vecka sen jag träffade samuel och jag har fortfarande inte laggt ut några bilder på honom. Det är ju faktiskt inte så snällt jag som brukar vara så snabb på att lägga upp bikder på HONOM. Mosters lilla SÖTA SAMUEL=).
Ja nu kan jag ju inte heller lägg upp några bilder för nu sitter jag på jobbat och bara väntar på att tiden ska gå. Men ja snart är vel klockan 22.30 eller?

Ja nu ska jag ta och sticka lite tänkte jag. Just det Min lilla syster Linnea hörde av sig till mig i dag som han skulle gjort förra veckan på fredagen en vecka sen man jaja bättre sent än aldrig antar jag:P

Hoppas att ni också har fint väder som vi har det här. Känns riktigt skönt. =)
Men ni får ha det så jätte bra.

Susanne!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

(L)

Efter att jag hade sovit klart i dag på morgonen skickade jag ivög ett sms till Johanna och kollade så allt var bra. Så klart var ju allt bra med henne =) Tycker det är skönt att veta om det ;) Sen vid 13 tiden komk Johanna och Rikard hem till mig. Självklart hade dom med sig hundarna Vera och Wilma.
Det har ju varit så underbart fint väder idag =) Så vi var iaf ute och lekte med dom små liven dom fick även ta sig ett litet bad i skön, Det tyckte dom var toppen skoj.
Sen åkte jag och Johanna iväg och handlade lite mat vi lämnade Mattias, Rikard och Hundarna hemma.
Så att dom kunde fixa iordning grillen =)
Super gott blev det med grillad mat. Det får vi göra om snart igen.
Har verkligen haft en jätte bra dag med johanna och rikard.
Är ju bara så GLAD över att jag har dig som vän Johanna.

Ingen Susanne utan Johanna.  ♥
Måste ju bara tacka att du finns och att du är du..

Efter att Johanna och Rikard hade åkt hem åkte jag och Mattias till Trollhättan för att hälsa på hans mormor.
Inget kul alls att se henne nu. Fick lite ångest över att jag inte ens åker och hälsar på min egen mormor men jag får vel ta och göra det någon dg. Nu har jag ju klarat av detta så nu ska jag nog klara av att träffa min egen.

Ne nu ska jag sova så att jag klarar av att jobba i morgon.
Tack för denna dagen.

Susanne !

P.S jag vet att jag har glömt lägga in bilderna på Samuel men dom kommer jag lovar. Ska även lägga in lite kort från i dag men det kommer in en annan dag dom med. D.S

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Skön dag med johanna!

I dag har jag varit med Johanna =)
Det var verkligen super trevlig. Har varit ute och promenaret och social tränat min kära vovve Carisam.
Det gick faktiskt bra måste jag nog ändå säga. =) Så vi har promenerat inne i uddevalla och uppe på turebor i skogen där så att dom kunde få leka av sig med =)
Så himmla roligt att träffa Min UNDERBARA vän Johanna. Tycker verkligen om att vara med henne.
Efter promenaden åt vi hemma gjorda hamburgare. GOTT !
Sedan åkte vi ut till torp och kollade lite =)
Jag köpte mig ett, linne, klänning och en "jacka" eller vad jag nu ska säga att det är..
Så har vel min dag sett ut har haft super trevligt med Johanna. Hoppas vi har det lika trevligt snart igen. =)

Nu ska jag ficka lite grejer så att jag får med mig det som behövs till jobbet i kväll..

Susanne!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Min helg.

Så nu är jag HEMMA =) Kom hem i går kväll vid 22 tiden. Så det blev en lång dag i går med ;)
Men jag har haft en oerhört trevlig helg. Ska berätta vad som har hänt under helgen, vi börjar från fredagen.

Fredag:
Under dagen vad jag och Carisma hemma och väntade på att Mattias skulle slute jobbet. Han kom hem lite tidigare i dag;) Jätte skönt. Sen åkte vi hem till Mattias föräldrar då Mattias ska ha kalas då han fyllde på Torsdagen. Mamma, pappa, dennis, veronica, jocke och mosters pojke Samuel kom på kalaset :) Sen vad så klart Mattias familj med också. Men det var jätte kul att få se Samuel han är ju bara så GOO... =)
Mattias pappa tyckte att jag och mattias skulle skaffa en kusin till Samuel. Lätt att jag vill det men mattias är tyvärr inte riktogt med på det än. Men med lite kör så kanske vi får vell se ;)
Detta var iaf en riktigt trevlig kväll och gott var det =)
Väntade åandra sidan på att Linnea skulle höra av sig så att jag fick veta om hon kunde vara med på LÖRDAGEN då jag ville RIDA men hon hörde inte av sig som hon hade LOVAT. Men skit samma det är inte hela värden jag sket i att rida under helgen och jag är inte ledsen äver det heller ;)

Lördagen:
Vaknade tidigt på morgonen var svårt att sova men det gjorde mig inget när det var så FINT väder då vill jag ju vara vaken och vara ute :) Mattias åkte i väg till Bike men jag ville inte vara med så jag stannade hemma hos Mattias föräldrar. Var ute och promenaread med hundarna och så satt jag och stickade lite också. Sen kunde man SITTA UTE och fika det var ju bara så härligt.
Sen på kvällen tog vi en sväng hem till mina föräldrar och syskon och hälsade på. Mysigt. Tycker att min minsta lille bror växer så att det knakar han är nog snart längre än mig eller ja det är vel inte bit kvar men det känns allt allt han börjar bli STOR.

Söndagen:
Idag var det inget fint väder men det gjorde mig faktiskt inget hade ju trevligt sälskap hela långa dagen :) Först var jag och Mattias mamma Stina ute och gick en promenad med hundarna sen väntade jag på att mattias skulle bli klar och att Veronica, Jocka och Samuel skulle komma och hämta oss så att vi kunde ta oss en sväng ner till NORDBY =) Det var ju bara så trevligt. Samuel vad glad och jag var glad. Veronica och Jocke köpte en matstol till Samuel. Sen så handlade jag skort till mig ;) Jätte skoj att ha NYA skor igen. Men nu handlade jag skor som jag kan ha till sommaren. Veronica undrade när jag skulle ha dom höga skorna jag köpte jag svarade så fint när jag åkter båt. Ja då kan du ju gunga med riktigt ordentligt då sa hon.. Haha nä jag vet inte riktigt men dom va ju var ju bara så fina. Så dom ska allt användas.
Sen efter att vi hade varit på Nordby tog vi en sväng in och hälsade på Kusin Sandra. Det var riktigt skoj att se henne och det var ju kul att se att hennes mage också växer. Blir ju bara så avis,  vill också ha en växande mage =)
Sen så åkt vi hem och hämtade våra saker så att vi kunde åka hem HEM =)=)
Så såg min helg ut. Kommer att lägga upp lite bilder på Sanuel sen har inte riktigt tid nu.

För NU ska jag sätta på mig kläder och sen ta och åka till JOHANNA var ju verkligen evighetersen jag träffade henne. Ska bli jätte kul att se henne nu =) Sen i kväll ska jag jobba hela natten lång.

Ni får ha en toppen dag.
Susanne!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Söndag och fortfarande inte hemma

Är fortfarande inte hemma så jag kommer att blogga mer i morgon antar jag att det blir.
Har för övrigt haft en bra helg.
Men är så less på när folk säger att dom ska höra av sig och inte gör det.. Ne men jag bloggar om min helg i morgon så ska ni få veta vad jag har gjort =)

Ha en bra kväll.

Susanne!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Torsdag den 22/4

Grattis Älskade Mattias...

I dag har jag och Carisma varit ute på en lång promenad så här tidigt på morgonen också ska nämligen vara på jobbet kl 12-20.30 så det var bäst att ta en långpromenad på morgonen men det var mysigt och trevligt. Så himmla roligt att se att HON är GLAD hon var riktigt glad hon sprang i bäken och hade det roligt =)
Tror nog att hon också har saknar det där att kuna vara ute och promenara i vatten om en stund kanske hon kan få börja simma igen =)=)

När vi var ute och gick såg vi en liten orm liggandes och sola på vägen den va rätt liten men fy så läskigt. Är ju rädd för ormar och mer kommer det vel att bli under sommaren. Men det är kul att veta att sommaren faktiskt är på väg =) Det är helt underbart.

Som ni har sätt på bloggen så var ju jag och red i tisdags det var som sakt väldigt roligt men oj vad jag saknar det nu. Måste verkligen få göra det snart igen. Så jag hoppas att jag kan komma dit i helgen och rida igen men jag vill så klart ha med mig Linnea, det var ju endå hon som fickade detta åt mig så henne vill jag ha med.

Nu ska jag ta och greja lite innan hag åker till jobbet.
Ni får ha det så bra och jag hoppas självklart att Mattias får en bra dag sen ses vi ju i kväll...

jag älskar dig Mattias..

Susanne!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

FAN

Blir så jävla trött på vårdcentralen. Och jag är så jävla trött på min magen.
Orkar verkligen inte mer, jag vill ha en normal mage som inte haar ont hela tiden.
Vet inte vart jag ska ta vägen i dag det göra bara så fruktansvärt ont.
Skulle ha jobbar i dag på kvällen men stannar hemma idag då det gör så ont.
Vårdcentralen sa bara till mig att ta en alvedom och lägga mig och vila. Men va fan tror dom inte att jag har försökt med det förr eller.
Det hjälper liksom inte. Jag vill ha en remis till sjukhuset till någon magexpert. Så att dom kan kolla och se vad det är för fel på mig.

Vad är det dom inte förstår. Fattar dom inte att det är jobbigt att ha ont i magen till och från nästan varje dag.
Jag vill ha en ny mage som man inte har ont i...
Nej jag blir bara så FÖRBANNAT TRÖTT.


Susanne!

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

jätte trevlig dag..

Som jag skrev i går så åkte jag till Linnea och hämtade henne sen åkte vi till Janne och hälsade på hennes hästar =) och henne så klart.
Det var jätte längesen allt kändes så bra som det faktiskt gjorde idag.
ja visst mina ben skakade och jag var lite nervös med desto mer jag var på hästan desto bättre blev det.
Några gånger till så jävlar ;)
I början ledde Janne hästen men efter att vi gått en bit fick jag göra resten själv men självklart gick hon brevid mig hela tiden. =)
Vi gick inte så jätte långt men allderles lagom för mig i dag.
Hoppas att vi kan ta det lite längre nästa gång. Så i dag har jag RIDIGT fattar ni jag har RIDIGT på en islandshäst. Det känns verkligen BRA! Ja riktigt bra känns det till och med!





Se vad jag har varit duktig. =) Nu är jag mer taggad än vad jag någon sin har varit. Måsta verkligen fortsätta att rida hemma hos henne så att jag kan skaffa mig en egen polle.. =)=)


Tack Linnea för att du ville hjälpa mig med detta och att du har en så himmla snäll vän !

Tack så jätte mycket för hjäpen Janne.

Jannes och Linneas fina magar =)

Tack så jätte mycket tjejer för en trevlig dag. Hoppas vi gör om det snart.

Susanne!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

hjälmen

Nu har jag tagit kort på hjälmen så att ni kan se hur den ser ut ;)







Så här ser min hjälm ut ;) Visst är den rätt fin endå.
Brukar ju inte tycka att hjälmar är så fina en jag gillar draken som är på denna =) Super fint..

Susanne!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Samuel växer...



I torsdags den 15 April var Veronica på Bvc och vägde och mätte Samuel.
Ja han växer så att det knakar.

Han väger nu : 7590 g.
Längd: 62,5 cm lång.

Det kommer nog att bli en stor kille med fötterna på jorden iaf :)
Det är självklart kul att se att han växer hade ju varit värre om det hade varit tvärt om eller att han hade stått kvar i samma vikt och längd.


Imorgon ska jag hämta Linnea så att vi kan åka till hennes kompis Janne.
Janne ska visa mig hennes häst så att jag kan få rida den under sommaren =)
Det ska bli jätte kul. Äntligten efter alla dessa år. Äntligen är det någon som vill hjäpa med upp på en häst i gen.
Å vad jag längtar.
Det har jag saknat länge nu, hoppas så klart att jag kommer må bättre när räddslan är borta.
Men visst det är vel mycket träning innan det kommer vara borta helet.
Men det låter som om jag kommer få den hjälpen nu med =)=)

Känns helt underbart att veta att jag kanske redan i morgon kan prov sitta hästen men vi får vel se hur jag tycker att det känns i morgon kommer självklart skriva hur det har gått imorgon.
Det är nog det jag har saknat mest att bara ta en ridtur och glömma alla problem för det flyger iväg när man galoperar iväg.

Susanne!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Någon som ringde fel..

Steg upp 08.20 i dag för att telefonen ringde. Det var en tant som ringde som då trodde att hon hade kommit till kyrkan. Hon talade även om att hon ser dåligt och behöver hjälp. Jaha vad ska jag göra åt det tänkte jag då.
Men iaf när hon då frågade om hon sen hade kommit rätt, till kyrkan då.
hm.. Nej det har du inte gjort du har kommit väldigt fel men ring en växel så ska du nog komma rätt nästa gång.
Oj förlåt men vad hjälper dt mig. Jag gick ju inte mer sömn ändå.
Försökte lägga mig igen men det gick verkligen inte att somna om fan också...

Men nu har jag varit ute med Carisam iaf och tänkte vel snart äta lite frukost.
Känner mig åandra sidan inte alls sugen på det i dag. Fan jag verkligen hatar är folk ringer och växer mig specielt om det var något sådant oviktigt. Vill nog inte veta hur otrevlig jag nog lät när tanten ringde.


Susanne!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Skönt.

Bara så härligt att vara hemma.
Nu ska jag ta och mysa med älskligen och umgås med Carisma lite också. ;)

Ha en bra kväll nu. !

Susanne!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördag

Har fortfarande inte tagit något kort på hjälmen, Men jag ska göra det;)
Sitter just nu på jobbet och bara väntar på att dagen ska gå.
Jobbar från 07.30-22.30 så det är en lång dag i dag.
Hm.. Funderar på vad jag ska hitta på dig, kanske ska börja med stickningen i gen.
Började ju med filten som Linnea ska få för att tag sen man sen har inte tiden funntis och den måste ju emd vara klar snart kanske ska fortsätta med den i dag har ju endå med mig den så varför inte.... ;)
Någon mer som ska he bebis snart eller? Som behöver en liten stickad bebis filt ;);)

Ni får ha en bra dag och kväll..

Susanne !

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Handlat en hjälm .

I dag på eftermiddagen var jag och Mattias på Bike och köpte en hjälm till mig =)
Riktigt gott att jag har en egen nu, sen tycker jag att denna hjälmen är fin med ;)
Får se om jag kan ta en bild på hjälmen sen när den kommer hem för just nu är den ute och åker i Mattias bil, då den fick ligga kvar i bilen.
Mattias hade lite brottom till sin kund med.

Ni får ha en toppen kväll.

Susanne!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

oj vad jag slarvar med...

Nu har jag hamnat i en dum period i livet i gen när jag inte känner mig hungrig eller så.
Så i dag har jag inte ätigt något drack en Aktimel i dag på morgonen dag var min frukost.. Hm inte bra alls.
Tänkte se om jag hittar något jag kan äta nu men jag är verkligen inte SUGEN.
Känner ju att humäret inte är på topp blir bara grinig för allt och inget inte så konstigt när man inte ätigt något så det är vell bäst jag gör det nu så att jag kan vara lite trevlig och snäll mot Mattias sen när han kommer hem.


I dag har jag städat här hemma, dammat och torkat lister och sånt som inte syns men det är skönt att ha det gjot så att jag inte behöver tänka så mycket på att det ligget en massa dam över allt. Hade jag itne blivigt så trött i kroppen hade jag tänkt damsuga här men men det får bli efter jag ätigt om jag orkar då vill säga.

Nej nu ska jag ta och äta ha det så jätta bra. !

Susanne!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nya bilder

I dag åkte jag och Carisma till Veronicka. Det var riktigt trevligt. =)
Tänkte ge er lite nya bilder på Lilla Samuel.










Så här stor har Samuel blivigt nu ;) Oj vad han växer fort.

Hoppas att nu har haft en lika bra dag som jag har haft.

Susanne!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

tar en sväng till...

Tar mig en sväng till Veronica och Samuel i dag. Ska försöka få massa bra bilder på gullungen.
Får se om han är på humör för att bli fottad i dag. Får hoppas det. =)

Ses senare.

Susanne!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

God natt.

Vilken härlig dag det har varit i dag. Får bara hoppas att det blir en fin dag i morgon med.
Nu ska jag åka till jobbet och kommer hem i morgon bitti.
Får se om jag åker och hälsar på Veronica i morgon får se hur jobbig natten kommer bli.

Det jag igentligen ville var att säga God natt till er alla !
Men ni får ha en bra kväll.

Susanne!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sommaren är på väg.




I dag passade jag och Carisma på att ta en pormenad utt i fjället. Lika bra att göra det nu innan dom släpper ut korna och vi inte kan gå där mera.
Det är så himmla gott att gå upp för fjället visst är det jobbigt i benen det känns ju att man har dom men det är ju bra =)
Carisma blev iaf helt slut efter promenaden i fjället sen så likte vi ju med hennes boll med.
Hon  blev lite ledsen när den hamnade i vattnet som var djupt så att hon inte fick upp den så vi får ta den en annan dag det torkar vell upp snart.;)
Såg i går att vitsipporna var på väg att komma men i dag såg jag att dom har börjat blomma =)
Så  nu vet jag att sommaren är på väg och det känns så himmla underbart skönt.

Nu måste jag verkligen hitta en bikini jag kan ha till sommaren.
Just det vi har fått problem med  våra semesteransökningar med. Vet inte om jag kommer få semester då jag vill ha kan häna att vi måste dela upp våran semester at två veckor först sen jobbba och sen ta två  veckor till. Hm, jaja vi får vell se om dom kan ficka det på något sett.

Susanne!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tisdag den 13/4

En ny dag och nya tag. Första gången sen i lördags som jag inte har ont i magen. Hoppas det kommer hålla i sig nu ett tag.
Är så oerhört trött på att ha ont iden där jävla magen nu och någon hjälp kan man ju verkligen inte få.
Ringde vårdcentralen i går då jag ville komma dit så att dom kunde kolla magen men nej du har nog ont i magen för att du ska ha mens... Men för fan tror dom att jag aldrig har haft ont i magen innan jag ska ha mens det känns inte ens så som jag har gått runt med nu i FLERA dagar.
Jajaj skit samma tänkte jag och nu är det ju över hoppas det an hålla i sig denna dagen iaf. Men det är jag tveksam på.
Tror nog att jag håller på att få magsår eller något. Känns så men för att få någon hjälp i här måste det vel gå så långt att jag håller på att dö innan dom kan hjälpa någon. Det är ju bara så fel.
Men ja nu är det som sagt en ny dag och men nya tag.

Känner mig lite seg i dag efter natten på jobbet men tänkte ta mig en lång promenad sen med Carisma så att jag kan rensa hjärnan lite med.
Det är en fin dag i dag också fast det böåser rätt kallt ute men det kanske men inte märker så himmla mycket när man är ute och promenarer. Det är iaf väldigt gott att solen är framme.


Susanne!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gott väder.

I dag har jag och Carisma varit ute på en underbar lång och go promenad. Tog ungefär två timmar att gå så som vi gjorde idag. Tog lite kort på alla vår och sommar tecken som finns ute också så det är klart bara det tog vell lite tid också ;) Men det var kul att vara ute och bara njuta av SOLEN.
Carisma är trött och ligger nu och sover är skönt att ha gjort henne nöjd för denna dagen.
Hoppas verkligen att det blir lika fint väder i morgon så att vi kan ta en lång promenad i morogn med och njuta av den gooa solen.

Sen i dag ska jag och Mattias åka och kolla på en lägenhet så får vi vel se om den kan passa oss bättre en denna gör som vi bor i nu. Visst trivs jag rätt bra här men det blir väldigt ensamt när ingen kan komma och hälsa på oss. Så det hoppas självklart vi på att folk ska kunna göra om vi flyttar lite närmare folket. ;)
Men jag kommer sakna allt det vackra här under vår, sommar och höst. Det har ju varit väldigt gott att bo så nära vattnet osv.








Susanne!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bider magen, Samuel

Bilder på Linneas Mage.





Detta var några av dom bilderna jag tog på Linneas Mage =) Visst har gon blivigt fin om magn nu;)

Bilder på Samuel:









Kort på Hundarna:


Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Så här såg min helg ut

Så nu är jag hemma och kan berätta vad jag har gjort under helgen.

Vi börjar med fredagen.

Efter jobbet åkte jag hem till Mattias föräldrar som bor i fjällbacka Mattias och Carisma var redan där eftersom Mattias har vaxat båtar och grejat med bilarna. Vi var på 90-års kalas, åkte motorcykel sen på kvällen åkte jag hem till Veronica och Samule också. Det var trevligt men jag var väldigt trött på kvällen efter en lång dag med jobb och MYS !

Lördagen:

Vaknade tidigt på lördagmorgonen åt frukost gick ut med Carisma och Mini, Mattias mamma Stina kunde tyvärr inte gå med då hon åkte in till sjukhuset med hennes mamma. Men det var kul att vara ute med hundarna endå. Efter det gjorde jag mig i ordning och åkte och hälsade på Linnea var där ett tag. Oj vad hon har blivigt Stor och fin om magen NU =)=) Efter det åkte jag hem till Mamma och Pappa åt lite mat och umgicks med dom Jätte mysigt tog med mig mamma och lillebror Jimmy till Veronica och SÖTA Samuel Mysigt att träffa dom. Så bilder har det ju blivigt i helgen iaf =) Efter vi hade varit hos veronica åkte vi till Grebbestad för att kolla på skor till Jimmy vi hittade ett par fina skor till honom =) Senare på kvällen åkte jag och Mattias till Veronica, Jocke och Samule trevligt att träffa dom igen. Var inte där så länge då jag fick VÄLDIGT ont i magen =(

Söndagen:

Även denna fina dagen vaknade jag tidigt på morgonen ingen var vacken så jag gick ut med Carisma så hon fick Kissat och bajsat sen gick jag upp och la mig i sängen i gen, räcknade ut hur många arbetsdagar jag gjorde under 2009 så att man kunde räkna ut hur mycket jag har kört för.
Sen åkte vi iväg så att vi kunde vara med på tipspromenaden=) Trevligt!
Vi hade med oss Mini, Carisma och Silla. Det var trevligt att ha med hundarna. Efter den långa tips promenaden kom vi hem och åt GOD MAT.
Jag och Mattias har tagit en kort tur med motorcykeln i dag också. Det var trevligt. Den nya motorcykeln han har är mycket bättre än den han hade förra åter.

Detta var lite om min helg. Den har varit mycket trevlig och intensiv. =) Borta bra men hemma bäst är vel det jag kan säga.
Kommer snart lägga in lite bilder från helgen. Kommer blider på Linneas mage, Samuel och hundarna.

Ni får ha det så bra för nu ska jag ta och kolla igenom bilderna så att jag kan lägga upp några sedan.

Susanne!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

....

förlåt för att jag inte har bloggat nu på ett tag men jag är inte hemma men kommer hem sen i kväll.
Kommer blogga om helgen sen i kväll när jag kommer hem så ni får stå ut med att vänta ett tag till..
Har varit på en lånpromenad med hundarna i dag och en tipsbormenad det fick bra =)

Nej nu ska jag ta och vara lite social. Ha nu en bra dag så bloggar jag mer sen i kväll...

Susanne!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hemma !

Är riktigt skönt att vara hemma nu. I morgon ska jag jobba till 14.30 sen ska jag åka hem till familjen.
I helgen har jag täkt hinna med att träffa Veronica, Jocke och GOOA Samuel =)=) Var ju evighetersen jag såg honom nu.
Hade även tänkt hinna med att se Linnra ta och åka motorcykel med Mattias och bara få vara.
Det kan man behöva i bland.

Nu ska jag ta och kolla till maten, man ha nu en bra kväll så får vi se om jag kan blogga med och bättre nästa gång.

Susanne!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vill hem

NEJ nu vill jag hem vill inte vara kvar på jobbet mer i dag vill hem och mysa med Mattias och umgås med min underbara HUND Carisma.
Hoppas att jag kan åka hem tidigare i dag.
Jobbar jag på riktigt ordentligt nu så kasnke vem vet vem vet.
Inte för att det finns så mycket att göra nu eller sen men man kanske kan komma på något ;);)

Ne nu ska jag fortsätta arbeta men ni får ha en bra kväll..



Susanne!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Långpromenad

I dag har jag och Carisma varit på långpromenad i skogen =)
Det var väldigt blött i skogen än så det får nog vänta ett tag till innan vi trampar i skogen nästa gång.
Var väldigt sölitg i dag.
Men Carisma var jätte nöjd och glad när hon fick springa i skogen.
JA den där matte hon ska då aldrig vara nöjd först är det för mycket snö och sen är det allderles för blött.
NÄR ska hon vara nöjd tror jag att Carisma tänkte i dag.
Men i vilket fall som helst var det väldigt härligt att vara ute på en lång promenad i dag det är rätt fint väder och varmt blev det när man gick också.
Så nu har både jag och hon fått förbränna massor =)=)
Carisma är jätte trött nu och det känns bra då kan jag åka till jobbet i dag uten att känna mig dum mot henne.
Värre är det ju i morgon när man jobbar från 07.30-20.30 då kommer jag känna mig dum mot henne men det får vi ta igen sen till helgen ;);)

Nej nu ska jag ta och kolla om det finns något jag kan ta och äta i dag för mat kan man ju behöva i dag med ;)
Ni får ha en jätte bra dag så får vi vel se om jag kommer blogga mer i dag eller inte sen.

Susanne!

p.s Hoppas mattias får låna en bra kamera från jobbet så att jag kan få ta fina bilder=) Vill ta fina kort nu på svanarna osv. Kan få riktigt fina kort ute nu =) D.S

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tisdag och APT

I dag har jag varit på APT mellan 10-12 =)
Efter APT åkte jag till affären Hund & Katt köpte ett halsband till Carisma ett sånt där såkallat anti skäll halsband vi får vell se om det hjälper något.
Det var iaf dyrt som FAN, så jag hoppas verkligen att det är bra och att det kommer hjälpa.
tycker å andra sidan inte att hon skäller så mycket när vi är hemma men när vi åker i väg så är det är väldigt liv på henne.
Men jag TYCKER OM CARISMA ENDÅ:)
Men kan det bli bättre är det alltid bra ! Vill ju kunna göra alla nöjda och glada.


Nej nu ska jag nog ta mig något att ära snart.

Ha en bra dag =)=)




Susanne!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

lite bilder sen helgen.

Tänkte lägga upp lite bilder från lördagen och söndagen här nu...
Långfredagen var vi på inflyttningsfest och det blev inte några bilder då glömde helt och håller bort att jag hade med mig kameran.
Men nu kommer vi till....

Lördagen:



(linnea kan fortfarande se sina fötter =)


Fick tyvärr heller inga bilder när familjen var ute och gick tänker inte på att ha med sig kamerna när man är ute och promenarer men vi fick iaf en lång och god promenad i det underbara fina vädret.

Söndag:





Timmy, Zafira och Carisma var med upp till skogen och grillade korv med oss=) Mysigt.









Detta vat iaf lite av bilderna jag tog i helgen;)
Hoppas ni har haft en trevlig påsk och att ni får en bra vecka nu =)

Tack för denna helgen...

Susanne!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

...

Har varit hemma hos mamma och pappa hela helgen åkte hem i dag ;)
Har varit underbart gott väder i förgår och i går i dag är det tyvärr inte alls lika fint väder.
I går gick familjen upp i skogen och grillade det var jätte mysigt.
Hundarna var ju så  klart med dom också =)
Tycker det är så mysigt när man gör saker tillsammans.
Det har varit en rolig helg men väldigt ansträngande känner mig så trött i dag riktigt skönt att vara hemma nu.
Om en stund ska jag och Mattias åka och handla så att vi får i oss mat i dag med ;)
Men jag har ingen aning om vad vi ska äta än men det löser sig.
Kommer lägga upp lite bilder sen på hur helgen har sett ut ;)

Ha det gott..

Susanne!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördag 3/4

I går kväll var på inflyttningsfest. Det var trevligt. =)
I dag är det riktigt fint väder och jag är ju bara så pigg.
Är hemma hos mamma och pappa i dag. Så jag mamma, Linnea, Dick, Jimmy, Dennis och Emil har varit uta och gått en rätt lång promenad i dag riktigt härligt var det.
Sen när vi kom hem satte vi oss på altanen och drack kaffe och åt glass.
Det är mycket trevligt att vara med familjen anorlunda. =):P
ÅÅ vad jag verkligen tycker om att vara med dom, är alltid så trevlit och glad blir man.
Linneas Mage har växt lite också, den ser så mysig ut.
Kommer lägga upp lite bilder på hennes mage när jag kommer hem. Vet inte vilken dag vi åker hem.


Nej nu ska jag vara lite social. Kommer nog inte blogga så mycket i dag. Men det blir vel desto mer sen när jag är hemma =)

Susanne!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

jobbigt natt

I dag är jag riktigt trött vet inte om jag kommer blogga så mycket i dag.
Hade ju sovande Jour natten till i dag men nej fan inte fick man då lov att sova då behöver man vara vacken hela netten. Det är ju sjukt mer betalt får jag vel inte för att jag har jobbat vacken nett heller ?=(
Blir bara så irreterad ska jobba nett i dag med men då hoppas jag att jag får lov att sova iaf.
Inte alls konstigt at jag är trött idag.
Väntar på att jobbat ska höra av sig men hur långt tid ska det ta.
Vill ju bara veta om någon hade lust att ta mitt pass mellan 16.30-17.30 så att det räcker att jag är på jobbet 19.30
Hade varit skönt om jag kunde få vara där då så att jag kan sova/vila en stund till.



Det är verkligen jötte skönt att det är fint väder i dag =)
När jag vacknade vil 11.30 tog jag och Carisma en promenad och lekte lite i solen med.
Det var riktigt varmt när man kom ut i solen där det är vindstilla.
I skuggan var det 8,7 grader. Det är igentligen inte jätte varmt men detär varmare än vad vi har haft nu under vintern;)
Ne nu ska jag ta mig en kopp kaffe och se på tv. Ska även se om jobbat kan höra av sig snart.
Ni får ha en bra dag och en bra kväll !

Föresten vad händer för er i påsk?

Susanne!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()