...

God dag !
I går var jag hemma hos Linnea och Malcom det var verkligen jätte trevligt ska ladda upp bilder på Malcom så fort jag känner att jag har tid har faktiskt inte ens kollat igenom mina bilder jag har tagit..

I dag har jag varit med Veronica, Jocke och Samuel det har varit super trevligt det med och jag har tagit lite nya bilder på Samuel med som jag också kommer dela med mig av när jag hinner !

Ne nu måste jag stick ni får ha det så jätte bra !

Susanne!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

God morgon

God morgon !

Har sovit på jobbet och det har verkligen kännts konstigt har inte sovit så jätta bra men sovmorgon fick jag av att sova här iaf ;)
Nu ska jag åka och hämta upp min arbetskamrat Pernilla och sen ska vi åka till nösnäs där vi ska på en utbildning/föreläsning =) Hoppas att den ska vara bra !


Susanne!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

....

Dagen går allt för fort måste jag säga. Känns som om jag nyss kom till jobbet men har ju suttit på möte sen jag kom hit typ och det har nog varit ett nödvändigt möta jätte bra var det =)
Har fortfarande huvudvärk och den vill ju bara inte ge sig tycker det är konstigt.
Ska sätta mig och skriva rent det jag har skrivit om mötet tänkte jag men ville bara blogga lite först.

Hinner nnog inte blogga i morgon så då får jag ju göra det nu ;)
Har iaf tänkt att jag ska hälsa på Linnea och Malcom samt Veronica och Samuel.
Hoppas att Veronica har tid på fredag iaf. Men det vet man ju sldrig har frågat henne det nu ;)

Ha nu en toppen bra dag !

 

Susanne!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

tanken är.

Har ju tänkt att jag ska hälsa på Linnea och Malcom på fredag men jag vet ärkligt talat inte om jag orkar det inte om jag känner som jag gör i dag skulle jag inte orka det iaf..
Men vi får väl se vad det leder till. Hade ju verkligen tyckt att det hde varit rolgit men samtidigt känner jag att jag skulle behöva vara hemma lite med..

Ne nu måste jag ut med Carisma och sen måste jag ÅKA till jobbet.

Susanne!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Helt slut

Jag är helt slut.. Och ont i huvudet har jag i dag å att jag inte vet vart det ska ta vägen =(
Det har nog varit lite väl mycket denna helgen långa dagar och långa kvällar..
och i dag ska jag jobba från 13.00 - 22.30 sen så sover jag på jobbet för att vara på en utbildning i morgon kl 8.00 känner mig ju bara så sugen påt.


Susanne!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

helgen

Så nu har jag nog äntligen tid att sätta mig och blogga... Har ju inte blivigt särskilt mycket bloggande i helgen och när jag väl bloggade var det ju bara lite snabbt för att ni skulle vera att jag fortfarande levde ;)
Men i vilket fall har det varit fullt upp hela helgen och jag är helt slut men i dag är det dags att börja jobba...
Önskade faktiskt nästan att jag inte hade haft något jobb i dag då jag verkligen inte känner för att åka till jobbet i dag.. =(

Fredagen: Kom mamma, Linnea och Malcom på besök, det var jätte trevligt vi var ute på en go promenad tillsammans har ju laggt ut lite bilder sen i fredags som ni nog har sätt !
När dom åkte hem var det bara att börja greja hör hemma för att kunna börja (renovera) måla och byta golv.

Lördagen: Mattias åkte hem till sina föräldrar för att få sin bil och så skulle dom få tillbaka sin bil. Det var gott för då fick jag sova en lite stund extra sen var det bara att stiga upp ge Carisam mat och gå ut med henne. Sen kom Mattias hem och då var det bara att äta frukost och sen var det bara att sätta igång med  målandet. Förstalagret tog vi  vit grundfärg och sen skulle vi börja måla med den färgen vi hade velt men NEJ den passade inte alls i halen så det var bara att åka till affären och byta färg. Så då var det bara att börja måla i gen och jag var så trött på det. Men nu ser det bra ut =) .

Söndagen: Kom pappa och dennis hit, Dennis följde med för att hålla mig sällskap sa han men jag tror han var lite intresserad av vad det var för golv vi skulle lägga med ;) Men i vilket fall som helst så gick det ganska så fort att lägga golvet men mitt i golvläggningen var vi ju tvugna att åka och äta samt till affären för att hitte nya lister osv. Så även denna dagen gick åt..  Men visst är det gott att ha det gjort men så har jag inte riktigt kännt under helgen.

Ne nu är det dags för mig att ställa mig i duschen och se till att jag vaknar till liv innan jag måste åka till jobbet..

Susanne!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

fullt upp

Har verkligen haft fullt upp och har igentligen fullt upp nu med..
I går målade jag och Mattias hallen så nu börjar det se bra ut, så nu håller vi på att lägga nytt golv till hallen med =)

Ne nu ska jag gå och hjälpa till tyckte bara att det var bra att skriva så att ni vet om att jag lever ;)

Ha nu en toppen bra dag !

Susanne!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

kort

Linnea, Malcom och mamma har varit här och hälsat på det var verkligen jätte trevligt vi var ute på en lång och go promenad men nu tänkte jag ta och lägga in lite bilder..

















Så detta var några bilder från i dag..
Nu måste jag fortsätta greja här men ni får ha det så bra !

Susanne!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

fina kort på Carisma !

Hoppar över att sova i dag för lägger jag mig nu kommer jag nog inte sova så bra i natt heller. Och sen var det ju lungt under natten på jobbet så jag tog och slumrade lite. Men jag vaknar ju så klart om det skulle vara något ;)

Har varit ute och lekt med Carisma hon tycker verkligen att det är super roligt att vara ute och leka nu i SNÖN !
Varför måste vi få snö så tidigt tänker ju jag mer men jaja det är ju rätt fint i dag trotts allt. Solen skiner och snön ligger och glittrar, hoppas för övrigt att det kommer smällta bort så mycket som möjligt i dag. Var destuom rikitg oftevligt att köra till jobbet och från jobbet eftersom det är HALT ute nu på vissa ställen. Och hur lätt är det att se ! Men jag kom till jobbet och jag kom hem iaf uten problem och det är väl det som är huvudsaken ! =)

Tog lite bilder ute när Carisma leker i snön. Hon är ju bara så vacker och hon ser ju bara himmla LYCKLIG ut !




















Susanne!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

toppen väder....

I dag är det verkligen undrbart vackert väder här och jag ska snart passa på att ta mig en promenad med Carisma i det fina vädret.

Ha nu en jätta bra dag !

Susanne!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kort på Malcom

Här kommer bilderna på lilla Malcom































Detta var några bilder på kära Malcom !

Ha nu en toppen bra dag !

Susanne!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

dagen

I dag har jag varit hemma hos linnea har verkligen haft en jätte bra dag. Har fotat Malcom lite men har inte kollat igenom bilderna än. Tänkte att jag skulle göra det sen men orkar faktiskt inte göra det nu..

Imorgon ska jag och Johanna simma och sola ska bli jätte gott ;)

Ha nu en jätte bra kväll..

Susanne!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Längtar hem!!!

Bara en liten stund kvar sen ska jag ÅKA hem !!!
Längter verkligen hem nu, till mig GLADA hund och till min sovande pojkvän !

Ska bli så himmla gott att få lov att sova hemma och bara få lov att vara hemma med. Eller ja vi får väl se om jag bara blir hemma i morgon för det vet jag ju inte om jag blir.
Sen måste jag ju ligga i med min mag, lår och rumpträning.
Det är inget jag bara ska lägga av med nu när jag börjar känna lite skillnad. Och det ör bara så GOTT!!!

Hoppas ju snart att det ska synas med

Susanne!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

kolla in..

 

hittade denna bilden i dag nu när jag har suttit här vid datorn en stund... Ska snart byta om och börja jobba igen ;)
Detta är i alla fall Linnea när hon var HÖG GRAVID =) När jag tänker efter så måste jag nog säga att jag saknar det lite grann. Det var ju väldigt mysigt att komma hem till henne och klappa på magen och bebisen ville aldrig visa mig att han fanns där inne eller jo det hände väl någon gång men det var inte så ofta..
Sen var Linnea väldigt vacker som gravid måste jag ju säga. Menade inte att hon inte är vacker nu som mamma men hon har ju ingen rund och go mage kvar ;)


Men denna lilla bebisen Malcom är ju också jätte mysigt. Så nu är det ju rolgit att hälsa på Linnea för att GOSA med Malcom. ;) Men nu är jag inte så intresserad av att klappa på hennes mage måste jag ju säga. Men jag matar och gosar gärna med den lilla pojken som kom ut från hennes mage. =)

Nu måste jag skynda mig..

Susanne!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

jobbjobbjobb

Sitter nu på jobbet och har för tillfället inte så mycket att göra vilket jag tycker är gott för snart kommer den en tid då det finns hur mycket som hälst att göra.. Och då blir allt så himmla stressigt så nu får jag ta det riktigt lungt och bara njuta... ;)

I går läste jag föresten en hel del om VAD som är bra att äta och hur man ska träna för att få en fin kropp.
Så i går tränade jag iaf magen rumpan och låren.. I dag får jag nog säga att jag har fårr lite träningsvärk på rumpan känns iaf så när jag går.. Men det är ju bra då kanske det gör någon verkan iaf.

Nej nu måste jag bege mig så att jag hinner med allt jag måste hinna med ;)

Ha nu en jätte bra dag och föresten det är ju verkligen jätte fint och gott väder i dag så det ska bli riktigt gott att ta en promenad nu om en stund.. =)=)

Susanne!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

hoppades ju på att den skulle bli klar..



Hade tänkt att jag skulle bli klar med koftan i helgen men inte det nej.. Glömde ju det VITA garnet hemma så nu kan jag inte sticka mer =(
Så jag får väl göra klart den i veckan i stället så nu måste jag ta mig tid för det i veckan med ;) men det ska nog jag fixa ;) Är ju bra om den blir klar så fort som möjligt innan Malcom blir alderless för stor för denna koftan ;)
Men jaja.. Det löser sig nog. Skulle han nu bli det får väl jag ha kvar den i fall jag nu någon gång i tiden skulle skaffa mig en egen bebis =)

Ha nu en jätte bra kväll och hoppas ni får en jätte bra helg !

Susanne!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Måste skynda mig att blogga.

Sitter på jobbet och ska vara här tills i morgon 22.30 så i natt kommer jag att sova på jobbet..
Det känns verkligen konstigt.. undra hur bra jag kommer att sova i natt..

Ska bli riktigt gott näste vecka när jag är ledig så mycket då måste jag se till att jag hinner med en massa grejer. Ska städa huset, träffa linnea och veronica har jag tänkt. Sen så MÅSTE jag verkligen träffa min kära vän Johanna ;) Det var evighetersen jag träffade henne och det tycker jag nu är på tiden att VI gör..

Nej nu är det dags för mig att fortsätta arbeta. Men jag komemr säkert blogga mer i kväll..

Ha nu en toppen dag i det fina vädret !

P.s Tack för den fina bilden jag fick i går kväll johanna ;)

Susanne!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bilder på Malcom !

Hade verkligen en jätte trevlig dag hos Linnea och lilla Malcom..
Här kommer det lite bilder på honom...



















Så detta var lite bilder jag tog på hela dagen ;)
Har inte tid att ladda upp fler bilder nu och sen vet jag inte om jag vill ladda upp fler heller är ju lite kul att ha lite själv med ;)

Ha nu en jätte bra kväll..

Susanne!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

imorgon

I morgon ska jag till Linnea och Malcom..





Så i morgon hoppas jag på många nya fina bilder på Malcom.

Ha nu en jätte bra kväll och sov nu så gott för det tänker jag göra ;)

Susanne!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Väntar på soffan

Har varit ute på en go promenad i det fina vädret med Carisma.... Nu väntar jag bara på att dom ska komma med soffan den är på väg iaf =)
Det ska bli SÅ jävla gott att få hit den så att man sedan kan fixa och dona här lite hur man vill sen när man har alla stora möblerna på plats ;)
Ne nu ska jag ta och sätta mig så att jag ser om dom kommer så att jag kan öppna upp dörrarna och sätta Carisma någon stans där hon inte är ivägen ;)

Ha nu en jätte bra dag, jag ska jobba sedan så jag kan nog inte blogga så mycket mer i dag.

Susanne!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

dag och mer bilder..

Har varit en del att göra i dag. Vi har städat och plockat undan en hel del saker nu som vi inte alls hade packat upp och det är jätte gott att ha gjort det. Sen har vi köpt en hel del nya LAMPOR så nu har vi ljus nästan över allt. Det är verkligen jätte gott !
Hoppas för den delen att soffan kommer i morgon så att man kan fortsätte få lite mer ordning här hemma...


Har varit ute och gott nu i kväll på en slinga som är 5 km inte så jätte långt men ganska lagom så när det börjar mörkna. Sen var det ju jätte fint att gå där med runt vattnet och Carisma var jätte GLAD =)

Tänkte att jag skulle tagit och laddat upp lite mer bilder på Malcom i dag, Men jag orkar inte ladda upp så många i dag men jag tar och laddar upp några iaf. Så att ni får se några fler bilder jag endå har tagit på gullungen =)















Så nu har ni fått se några fler bilder som jag tog på Malcom i fredags iaf. =)

Ha nu en jätte bra kväll.
Hoppas att helgen har varit bra och vad har ni gjort under helgen?

Susanne!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

bilder på Malcom.

Nu är jag klar och jag är REDO för att gå ut ;)
Ska på hemma fest i dag och det ska bli kul att träffa Liselotte var ju ett tag sen man träffade henne nu så det ska bli super kul...

Tänkte ladda upp lite bilder på Malcom nu tar dom jag hinner ladda upp..
























Här är några av alla bilderna jag tog på Malcom. Hoppas ni tycker om bilderna ! Hinner inte ladda upp mer nu. Får se om jag inte kan ladda upp några fler i morgon..

Har föresten varit i Stenungsund i dag och vi har köpt oss en soffa nu ÄNTLIGEN säger jag då bara. Men den får vi hit på måndag om allt går rätt ;)

Ha nu en toppen kväll !

Susanne!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Trevlig dag

Har varit hemma hos Linnea, Dick och Malcom i dag har verkligen fått en del fina kosrt på söta killen Malcom.
Men jag har tyvärr inte tid att lägga upp dom nu då jag håller lillebror Emil sälskap i dag som ska sova över hos oss i dag..
Ne nu ska jag gå ha det så gott.

Sov så jätte gott...

Susanne!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

koftan jag håller på med..

Har ju sagt länge nu att jag ska lagga upp lite bilder på koftan jag håller på att sticka och har fortfarande inte gjort det så nu tänkte jag att jag skas göra det iaf..
Det är inte så farligt mycket kvar på koftan det är en arm som ska stickas och en krage och den ska det ju så klart sys ihop med ;)

Men jag hade ju börjat med arm nummer 2 för några dagarsen och i dag när jag kollar på den kom jag på att jag har ju gjort fel jag ska ju öka maskorna var 6 varv och inte vart annat varv så det var bara att börja om ;) Men jag ska ju jobba i natt med så jag kan ju kanske ta med mig stickningen till jobbet i dag/natt då ;) Vill ju ha den klar innan den bli för liten för lilla Malcom. Han växer ju så att det knakar och jag vill ju faktiskt att han ska kunna använda den fina koftan jag håller på med. Den är du för 4-6 månader så jag bör ju hinna iaf..


Här kommer det lite bilder...









Susanne!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bilder !!

Har verkligen haft en jätte trevlig dag med Veronica och Samuel.

Tänkte ladda upp lite bilder på söta Samuel..







































Visst fick jag ganska många bra bilder på den söta Samuel !

Susanne!

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

kommer dom snart tro?

Sitter och väntar på att Veronica ska höra av sig så att jag vet när dom kommer...
Ska bli så KUL att få deras besök i dag =)=)

Ne nu ska jag ta och plocka undan lite här.


Susanne!

(ps. Får se om jag kan blogga upp lite bilder sen efter att veronica och samuel varit här).

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

ovanligt.

Ska snart göra i ordning lite sallad som jag ska ha med mig till jobbet så att jag slipper gå på jobbet och vara hungrig det är ju inte bra det heller. ;)

Känndes riktigt konstigt när jag vacknade i dag Carisma har ju åkt med Mattias till Fjällbaka i dag och det är verkligen tomt. Jag behöver liksom inte gå ut med för att få henne att kissa och bajsa och göra henne nöjd. Jag har bara mig själv att ta hand om just i dag ! Ovanligt det är inget jag öär van vid verkligen inte. Och jag vill nog inte bli van vid det heller för nu är det ju så att jag har valt att skaffa mig hund och henne vill ju jag ta hand om också. Tänk vad konstigt det kommer att kännas sen när man ska vara utomlands och inte kan ta med sig Carisma...



Just det ja det hade jag nästan glömt bort vi måste ju ta som där sprutorna med innan vi åker i väg i februari. Bäste att man inte glömmer det. Det är väl något vaxin antar jag.

Ne nu har jag inte tid att sitta här mer. Men ni får ha det så gott..

Susanne!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

kanelbulle

Ska du äta kanelbulle i dag på kanelbullens dag??

Det kommer nog inte jag att göra iaf. För jag ska inte äta så mycket sådant nu när jag går på LCHF (lowcarb-high fat) Nej det är inte för att jag tycker att jag är tjock men jag vill ha lite struktur på mina måltider..
Men jag kommer givetvis inte följa allt som står för om jag skulle göra det kan man ju inte äta någonting alls men jag tror ju att det är bra att följa det där om man ska BANTA eller gå ner några kilon. ;)



Fick höra i går föresten att om man har sex ofta eller att killen gör det själv så att det finns nya spermier hela tiden får man en kille och har man sex sällan och killen inte gör det själv så att det finns gammla spermier får man en tjej.. Detta ska tydligen vara bevisat?

Tror ni på detta?
Det tror nog inte jag på iaf. Tycker ju att alla får killar nu förtiden och jag vet iaf några som har sex rätt ofta, men fått en tjej.  Sen beror det väl på vad man menar med ofta å andra sidan. Men om det nu stämmer så får man väl ha sex jätte sällan så att man får den där lilla tjejen då ;) Nej då för mig skulle det verkligen inte spela någon roll alls ;)

(men nu ska jag inte ha någon bebis för jag vill först till Thailand eftersom resan är bokad).

Ha det så bra..

Susanne!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

bilderna på Pojkarna

Tiden går allderless för fort. Har inte hunnit med att ladda upp bilderna jag tog på Malcom och Samuel men tänkte ladda upp någora nu.







































Så Här ser det ut när vi är ute och går..


Mamma Veronica och Linnea är det på kortet..

Här kommer en bild på Mig och Malcom



Detta var några av alla bilderna jag tog på pojkarna små..

Susanne!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()