vill ha mer SEMESTER !

Tiden har går allt för fort! Känns som om jag nyss gick på SEMESTER men nej den är ju redan SLUT !
Så nu har jag haft mina 4 veckors semester som jag skulle ha och på måndag börjar livet igen. Eller ja jag måste rättare sagt komma in i vardagen i gen..
Ja det ska bli skönt men det känns endå lite så där just nu att veta att jag MÅSTE vara på jobbet på måndag trotts att jag igentligen vill vara hemma ett tag till..
Hade desutom velat packa lite saker eftersom vi kommer flytta in till HUSET snart !

Susanne!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Malkholm

I går kväll fick jag ett så fint mms =)
mmset var på Lilla Malkholm Linneas och Dicks nyfödda son !
Kan inte säga med än att han är förjävla söt =)
Ska verkligen bli skoj att se honom i verkligheten sen när dom kommer hem. Men snart är min semester slut och då har jag inte alls lika mycket tid att vara där och hjälpa Linnea som jag hade velat att jag kunde.
Men kul ska det bli när dom kommer hem iaf.

Här kommer bilden jag fick på lilla Malkholm :



Susanne!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Linneas mage innan

Så här såg linneas mage ut bara någon dag innan hon åkte in för att föda. Ska verkligen bli kul att då se pojken sen när dom är hemma och se hur linneas mage ser ut nu efter förlossningen. God natt och sov så gott!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kom hem

ÅÅ vad jag verkligen vill att Linnea SKA RINGA mig snart så att jag kan få veta hur allt gick och hur det känns för henne OSV.

Tycker det är så KUL att jag har blivit MOSTER I GEN=)=) Ska bli myspys att få träffa denna lilla killen sen när dom kommer hem...

Susanne!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

GRATTIS !

Har legat hela natten utan sömn, har varti masor av frågor i huvudet som dock fortfarande sinns kvar men nu känner jag mig helt änkelt mycker mycket lugnare.
Det var nämligen så här att jag hade bestämt med Linnea att jag skulle komma till henne i dag på morgonen medans Mattias vad på ett jobb hos Askengrens.
Fick dock ett sms av Linnea 01.55 Du kan tyvärr inte komma till mig i morgon för jag åker in nu ! Oj vad jag hade svårt för att sommna om... kunde heller inte svara för jag ville ju inte väka Mattias av att jag knappar på min TELEFON! Så jag fick helt änkelt vänta på att svara tills i dag kl 09.00 Kollade med dom så att allt var bra och fall del lilla hede kommit ut än..
Det hade den inte gjort men det hade heller inte gått så bra. VET inte vad det är som gick fel eller vad som hänt mer än att dom gjorde ett kejsarsnitt och att hon nu fick en LITEN POJKE..

Grattis Linnea och Dick till POJKEN. Hoppas verkligen att allt är bra och allt är som det SKA !
Pojken vägde 3480G och är 49 cm lång. Det är en lagom stor bebis alderless precis lagom =)

Lycka nu till med den lilla och se nu till att få komma hem snart så att jag kan komma och hälsa på och få se på den lilla bibisen är ju bara så nyfiken.

Susanne!

Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()

´..

Igår den 25 vad det beräknat att Linneas lilla bebis skulle komma ut men nej ingen bebis än iaf.
Hoppas verkligen att hennes lilla bebis kan komma ut snart så att man får se på den lilla.
Lycka till Linnea! och se nu till att få igång dina värkar !!!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

dagen

I dag har jag varit hemma hos Linnea och bara myst till det i det vackre vädret !
Helt underbart !!! Just nu sitter jag enam hemma hos mattias Föräldrar då Mattias och Pappa är ute och fiskar. Tråkigt som FAN säger jag bara.!
Funderade en kort stund på om jag inte skulle ta bilen hem till mor men nej jag orkar inte, är nog trotts allt rätt gott att vara lite ensam också. Det är ju något man kan behöva vara ibland med.
Nej nu ska jag ta mig en promenix ut med Carisma så att hon blir nöjd och glad.

Just de det höl jag just på att missa. Vi har ju varit på grunnevatten och badat i dag med. Eller ja jag badade inte det gjorde inte Linnea heller men Carisma fick bada och hon var super NÖJD !

Susanne!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

svamp

Idag har jag och mamma varit ute i skogen och plockat lite svamp fanns inte så jätte mycket svamp i deras skog hemma hos dom. Får hoppas på mer svamp nästa gång jag är ute gör att plocka det iaf..

Susanne!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

TRÖTT

I dag är jag verkligen jätte TRÖTT ! Har verkligen stor lust att snart lägga mig och sova men det är ju trotts allt rätt mysigt att sitta och kolla på TV men älsklingen.
Var ute på krogen i går och var hemma rätt sent vid en si så där 03-tiden. Men har mått riktigt bra i dag, bara kännt mig sliten och trött.
Hade verkligen en jätte bra kväll i går och jätte kul =)

I dag har jag varit hemma hos Mamma och Pappa, vi har varit nere i Grebbestad och ätigt middag =) Mysigt tycker jag. Men sen  var jag inte på så jätte bra humör så jag åkte hem och hälsade på Linnea så att jag kunde bli på bra humör i gen ;)
Tack Linnea!

Ne nu ska jag kolla på Tv i gen ha det så jätte bra!

Susanne!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

....

Hade tyvärr inte ork att blogga i går hade åandra sidan inte tid heller.
I går var jag hemma hos mamma och pappa och klippte Mattias. Förstår inte varför han måste ha så himmla kort måste ju vara bara för att JAG inte tycker om det !

Var även hemma hos Linnea i går eftermiddag till kvällen så att hon inte skulle behöva vara ensam hemma, tycker verkligen om att vara där och spela kort och yatzy med henne.
I dag har jag ingen aning om vad jag ska göra känner mig trött och vädrat är inte alls kul i dag. Men åandra sidan är det väl behövligt med lite regn också, Men efter denna regninga dagen i dag behöver det inte komma regn på länge sedan, Jag vill ha fint väder i gen så man kan ligga ute på stranden och SOLA. =)

Susanne!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tyskland

Inatt kl 4 åker vi till tyskland. Det ska bli kul. Nu är det dags för mig att sova ha det gott. Kramar

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Inte min dag.

Har varit en riktig jobbig dag i dag. Inget har blivit som jag hade tänkt dagen. Men ja kvällen är ju endå rätt okej. Blir bra så trött kan verkligen inte förstå att det ska vara så svårt att PLANERA! Jag tycker om att planera så att jag vet på ett ungefär vad som kommer hända under dagen. Men nej oj vad det ska vara svårt när man inte bestämmer allt själv. Jag och mattias hade bestämt att vi skulle åka till tyskland i morgon bitti vid 4 tiden men blir det nog inte jag hade sätt fram i mot de men så ångrar han sig bara för att jag hade en dålig dag i dag. De betyder ju inte att jag har de i morgon med. Men vi får väl se vad han säger sen om han vill eller inte fast än att jag vill veta NU. Ha de så gott.!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

gårdagen

I går åkte Jag, Linnea, Dick, Mamma, Dennis och Jimmy till Stranden till så kallade veddö. =)
Carisma fick inte följa med men oj vad det var gott att inte ha med henne, ingen hund som skvätte sand i kaffet :)
VAr riktigt varmt i går trotts att det var väldigt mulet på andra ställen men det var så fint så fint vid stranden. Har fått lite mer färg nu =)=)
Efter att vi hade varit på stranden åkte jag och Mattias till Veronicka och Jocke =)
Åt lite grillad mat tillsammans och hade det bara så trevligt.
Tog lite kort på Samuel med som kommer in någon dag när jag har varit hemma och fått sladden jag behöver till mobilen då ;)

I dag blir det havetshus för mig,Mattias, Veronica, Jocke och lilla Samnuel=) Det sak bli toppen kul...
Ha nu en toppen dag...



Susanne!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hälsat på Linnea <3

I dag har jag varit och hälsat på Linnea en sväng tycker lite synd om henne när hon får sitta helt ensam. Sen hade ju jag endå så tråkigt i dag när Mattias lår hemma och var bakfull antar att han mår som han förtjänar ;)

Ne nu ska jag sätta mig och kolla på tv.

Ha nu en Toppen kväll !

Susanne!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

toppen

hihi,... Jag har en toppen kväll.
Hóppas nu med har en toppen kväll


Susanne!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bra

Carisma klarade spårningen jätte bra i dag:-Dblir bara så glad när hon är så dära duktig. Efter att jag hade tränat med carisma lekte jag med carisma och med silla. Silla är björns lilla hund å vad hon är go. Har även varit och hälsat på linnea i dag och kollat så att allt är bra med henne och det var det allt.. Nej men nu är det dags för mig att sova. Ni får ha det så bra. Får se om jag inner blogga något i morgon. God natt.

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Träna

Så nu har ja varit ute och laggt ett spår åt Carisma ska verkligen bli jätte kul att se om hon klarar detta lika bra som hon gjorde med det allrs första spåret hon fick av mig.
Hoppas att Carisam kommer bli trött efter att hon hat fått träna lite på att spåra. Det skulle hon verkligen behöva bli nu.
Hon har så mycket energi som hon behöver bli av med. Känns nästan som om man gör allt men inte hjälper inte riktigt.
Men hoppas hoppas att detta ska hjälpa henne.
Tänkte även att jag skulle gå med henne så att hon får hoppa lite med det är ju något jag och hon tycker är roligt... =)=)

Ne nu ska jag gå ut och se vad Mattias gör, Nämligen så att han har grejat med sin bil håller så att byta brommsar eller något sådant tror jag och jag vill veta om han börjar bli klar. är ju lite tråkigt när han grejar med bilden. Å andra sidan kan han hålla på med den 1,5 timme till för vi lär ju inte vara klar med spårningen fören dess...




Susanne!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mattias kom hem....

Undra när Mattias hade tänkt komma hem i dag då..
Känns ena lite sådär att sitta hemma hos Mattias föräldrar när det kommer hit en gubbe som ska mäta fönstrena och jag har ju ingen aning om vilka föster han ska mäta eller hur man kommer öpp på vinden. Men ja jag hoppas att han kommer hem snart så att han kan prata med Gubben i stället.
Bjöd honom på kaffe och pratade en stund men det hjälpte ju inte särskilt mycket, Mattias kom ju inte hem fördet.
Ne nu ska jag ta promenad med Carisma för det har jag inte hunnit med efter att hon fick mat..

Ha det gott..

Susanne!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mobil

Fick min nya telefon av mattias för en några dagar sen. Är jätte nöjd med den och sitter nu och surfar med mobilen känns rätt så ovant. Sitter nu och funderar över vad jag ska göra i dag. Har ingen lust att vara på stranden i dag är rädd för att jag ska bränna mig då. Det har jag verkligen ingen lust med. Nej nu ska jag nog vara lite social och ta en promenad med carisma Ni får ha en toppen dag!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Trevlig dag

Har verkligen haft en jätte trevlig dag med underbara Mamma och syskonen Dennis och Emil...

Nu ska jag ta det lung och snart slänga mig i duschen så att jag blir av med allt saltvatten. Det är ju inte så skoj att gå runt med det..

Ha en toppen kväll...

Susanne!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Måndag

Nu sitter jag hemma hos Linnea och ser till att hon inte anstränger sig för mycket nu...
Linnea ringde och väkte mig i går för att hon ville att jag skulle komma och hålla henne sällskap, men dom på NÄL ville att hon skulle åka in så hon var på NÄL hela långa dagen. Och jag blev ju bara så nervös och undrade vad som hände men ingen hade på sin telefon.
Så nu får Linnea inte ta några långa promenader eller anstränga sig.
Var nämligen så att Linnea började blöda på natten till i går så dom på NÄL ville kolla vad det var. 
Men det var ingen fara med henne eller bebisen. Men oj vad jag vill att den lilla bebisen ska komma ut nu så jag får se den.. Sen vill jag så klart gosa med den också.. =)=)

Tycker det är så trevligt att vara här och hålla Linnea sällskap så det gör mig inget att hon inte får göra något.. =)

Älskar dig kära syster <3<3

Susanne! 

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Helgen.

Så här har min helg sett ut :

Fredag:
Åkte vi hem till Resö och solade och badade lite med Mamma, Emil, Linnea och Dick. Jätte trevligt sen åkte vi hem till mor och far och åt middag med dom, på kvällen åkte jag och mamma till Veronica och Jocke och passade lilla Samuel. Det var verklgien super kul och han är ju bara så goo.. 

Lördag:
Åkte jag tidigt på morgonen hem till Linnea för att åka till Stranden. Men vädret var inte så jätte bra men vi åkte dit iaf. Efter att vi varit där en stund började det REGNA lite och då var det bara att åka hem, oj vilken skilnad det var på vädret så vi åkte till grunnevatten och badade med hundarna. Super trevligt. Sen åkte vi en MC tur. Pappa och mattias bror Björn var med på MC svängen. Vi åkte en rätt lång tur men det var MYSIGT.

I dag söndag:
I dag har jag varit hemma hos Veronica, Jocke och lilla gooa Samuel. Nu har vi varit hemma en stund men jag har inte varit på något strålande humör i dag tyvärr och det är jobbigt när jag ska bli så sur. Hoppas att jag snart ska bli på något bättre humör.

Tänkte iaf ladda upp några bilder, Här kommer det några...














Susanne!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

tid...

Sitter hemma hos Veronica nu och väntar på att Samuel ska somna...
Har verkligen haft en jätte bra helg tänkte att jag ska blogga om det sen när jag har lite mer tid för att blogga.
Kommer även lägga ut lite bilder senare i kväll..

Ni får ha det så jätte bra !

Susanne!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

hihi

Han tyvärr inte blogga i går innan jag skulle till jobbet. Var hemma hos Linnea och Dick hela dagen i går det var jätte trevligt.
Janne och den lilla bebisen Sebastian kom också och hälsade på Linnea och Dick...
Ne man gu vad söt den lilla killen var satt och matade den lilla pojken och han somnade så gott i min famn. Bara så bedårande söt. Fick tyvärr inte tagit något kort på den illa pojken men jag ser dom nog snart i gen hoppas jag ;)
Fick tagit några bilder på Linneas mage som kommer här iaf.










Nu är Linnea i vecka 37, det betyder att hon måste göra sig redo för förlossningen som kan komma igång vilken dag som helst. Bebisen är nu färdigväxt!

Vad tror DU att hon kommer att få en pojke eller flicka ?

Susanne!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()